ממרח כבד עם ערמונים ושקדים כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם כבד עוף צלוי
- 2 כפות סוכר חום
- 1 חבילת ערמונים בוואקום
- 100 שקדים
- 1 בצל
- 2 כפות מיונז ביתי
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת ממרח כבד עשיר:
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב-שחום.
2. במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים (מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם) למחית אחידה.
3. מעבירים את המחית לכלי אטום ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.
מגישים לצד ריבה ביתית ומצות או כמנת פתיחה בסעודת החג.