זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 3 כפות שמן
- 2 בצלים לבנים, קצוצים דק
- 500 גרם עוף טחון
- 1 כוס שקדים טחונים
- 1 ביצה
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להזהבה טובה. מסירים מהאש ומצננים קלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הבצל המטוגן עם העוף הטחון, השקדים הטחונים, הביצה, מלח ופלפל שחור, עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מכסים את הקערה ונותנים לעיסה לנוח 20 דקות.
5. מגלגלים כדורים מהעיסה, מכניסים למרק ומבשלים או מאחסנים בכלי אטום במקפיא ומפשירים לפני השימוש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!