![רוטב פסטו בזיליקום בגרסת פרווה מעולה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2021/03/30/f938d090-01c5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h485_w713.jpg)
![רוטב פסטו בזיליקום בגרסת פרווה מעולה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2021/03/30/f938d090-01c5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h485_w713.jpg)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 צרורות בזיליקום טרי - רק העלים, ללא הגבעולים
- 2 שיני שום, מקולפות
- מלח
- מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
- חופן גדול של שקדים גולמיים (לא קלויים ולא מומלחים)
- 1 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל הרכיבים במעבד מזון, מלבד שמן הזית וטוחנים במשך 30 שניות.
2. מוסיפים את שמן הזית בזילוף דק, תוך כדי שטוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם של ממרח.