זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 ביצים
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 2 כפות שמן
- 1 כוס מים
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, טורפים היטב את הביצים ואז מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה, ללא גושים.
2. מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת בקוטר 20 ס"מ, מוודאים שהשמן מגיע לכל קצוות המחבת ומחממים אותו.
3. יוצקים למחבת 3 כפות מהתערובת לחביתייה הראשונה. מטגנים עד להזהבה ומוציאים אותה לצלחת שטוחה. מוסיפים לאותו מחבת 3 כפות נוספות מהתערובת וממשיכים לטיגון החביתייה הבאה - והפעם אין צורך להוסיף שמן, אך הלהבה צריכה להיות יחסית גבוהה.
4. עורמים את כל החביתיות זו על זו בצלחת וממלאים אותן בכל מילוי שרוצים.