התוספת שתופסת

מתכון לחציל קראנץ' כשר לפסח לפי כל החומרות

יש מיתוס שגורס כי בפסח אין מה לאכול. אך בשנים האחרונות, עם הקדמה, התפתחות הטכנולוגיה וקצת יצירתיות, אנו זוכים ליהנות ממגוון מטעמים כשרים לפסח למהדרין ואף פה לא נותר רעב. אושרית אברג'יל עם מתכון לחציל מצופה פריך וטעים שיעשיר את שולחן החג (מתכונים, אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
חציל קראנץ' כשר לפסח לפי כל החומרות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל, קלוף ברובו, חתוך לפרוסות דקות
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח תפו"א
  • 3 כפות מים
  • שום כתוש
  • כוסברה קצוצה
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח + עוד, להמלחה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. ממליחים ומשרים את החציל במסננת, במשך 3-4 שעות. מנגבים היטב.

2. מניחים בקערה את הביצים, הקמח, המים, השום, הכוסברה, הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב.

3. מחממים כמות מכובדת של שמן במחבת. טובלים את החצילים בבלילה, מעבירים מיד למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
זה לפי כול החומרות בחב"ד אסור פלפל שחור, פפריקה, כוסברה, קמח תפו"א - (כי זה לא ביתי)
אז שיאכלו מצה קראנצ
בחבד אסור לגעת במזלג שנפל לריצפה חבד יש מליון חומרת בחבד באמת לא אוכלים כלום בקושי מצות וגם זה בתוך שקית חבד לא ראייה נ.ב אני ספרדי אני לא ידע מה זה לא לאכול בפסח☺☺☺☺
קמח תפו"א מחמירין שלא לעשות מהן עוגות ועוגיות מפני מראית העין שנראה כחמץ והוא הדין לציפוי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות