זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חציל, קלוף ברובו, חתוך לפרוסות דקות
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח תפו"א
- 3 כפות מים
- שום כתוש
- כוסברה קצוצה
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח + עוד, להמלחה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. ממליחים ומשרים את החציל במסננת, במשך 3-4 שעות. מנגבים היטב.
2. מניחים בקערה את הביצים, הקמח, המים, השום, הכוסברה, הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב.
3. מחממים כמות מכובדת של שמן במחבת. טובלים את החצילים בבלילה, מעבירים מיד למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.