זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- לבבות חסה, חתוכים
- פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
- בצל סגול, פרוס דק
- 300 גרם בשר כבוש קר פרוס או פסטרמה פרוסה לרצועות
- 100 גרם חטיף תפוצ'יפס, מרוסקים קלות
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 2 שני שום, כתושות
- 2 כפות חומץ
- מלח
אופן ההכנה:
1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים, מפזרים מעל את שברי התפוצ'יפס ומגישים מיד.