כיכר השבת

מתכונים לפסח 2016

מתכון לחזרת או חריין - סלט סלק עשיר וחריף כשר לפסח

זה לא משנה איך אתם קוראים לסלט הזה, העיקר שתכינו אותו נכון. מתכון לחזרת או חריין - סלט סלק אדום עשיר וחריף כשר לפסח. הטעם הדומיננטי של הסלט מורכב מחריפות ואיזון מתקתק והוא נהדר כתוספת לצד מנות הדג בחג (מתכונים לפסח, אוכל)

| כיכר השבת |
חזרת או חריין - סלט סלק כשר לפסח
חזרת או חריין - סלט סלק כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 סלקים
  • 1 שורש חזרת
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת חריין - חזרת:

1. מקלפים את הסלקים, ומבשלים בסיר מלא מים עד לריכוך.

2. מגרדים את הסלק המבושל בצד הדק של הפומפייה את הסלק לקערה. ממגרדים גם את שורש החזרת ומערבבים יחד.

3. מתבלים בסוכר ולימון את הסלק והחזרת המגורדים ומערבבים.

4. שומרים במקרר בכלי אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים יתאחדו. לפני ההגשה, טועמים שוב ומתקנים תיבול.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח