כיכר השבת

תוספת חלבית מושלמת

פסטה פיקנטית עם בטטה, גבינת פרמזן ורוטב פסטו

אוטוטו שבועות בפתח ואנחנו רוצות לפאר את סעודת החג בתוספת חלבית פיקנטית. התוספת הנוכחית תרשים בטעמה המשובח ובמראה הייחודי שלה וכמו תמיד המתכון קל להכנה- מוזמנים להתנסות (אוכל ומתכונים).  

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

פסטה פיקנטית עם בטטה, גבינת פרמזן ורוטב פסטו (צילום: ורד כהן)

מצרכים:

חבילת פסטה

שתי כפות רוטב פסטו

שלוש שיני שום כתושות

בטטה חתוכה לקוביות קטנות

פטריות שימגי או לפי טעמכם האישי

כף מלח

כפית פלפל שחור

חופן פרמזן מגורד

1 שמנת לבישול

אופן ההכנה:

‏נניח במרכז סיר רחב, חבילת פסטה. בצדדים נפזר את הבטטה, פטריות, שום פסטו. נשפוך את השמנת, המלח והפלפל, נכסה הכל במים רותחים ונכסה במכסה.

נבשל 10 דקות על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אני בהלם שאפשר להכין הכול בסיר אחד
1
יואווו ורד נראה נדיררררררר כמה חיכיתי שתמשיכי להעלות שרופה על המתכונים שלך!!!!!!!!!!!
תודה רבה יקרה ☺️ מרגשת
פסטות