כיכר השבת

עונג קולינרי: מרק תפוחי אדמה ובשר

מתכון למרק תפוחי אדמה ובשר: הנה מתכון חורפי שיחמם לכם את הקיבה ואת הלב: לקחנו מרק איכותי והכנסנו לתוכו בשר משובח. התוצאה: שתי מנות בצלחת אחת

| 3 | כיכר השבת |
שתי מנות מזינות בצלחת אחת. מרק בשר
שתי מנות מזינות בצלחת אחת. מרק בשר (צילום: shutterstock)

מתכון למרק בשר: הנה מתכון חורפי שיחמם לכם את הקיבה ואת הלב: לקחנו מרק איכותי והכנסנו לתוכו בשר משובח. התוצאה: שתי מנות בצלחת אחת.

מתכון למרק תפוחי אדמה ובשר: המצרכים

3 גזרים קלופים

2 תפוחי אדמה קלופים

1 ק"ג בשר בקר מס' 2

1 בצל קצוץ

4 שיני שום פרוסות

כוסברה יבשה

מלח

פלפל גרוס

כמון

מעט פפריקה

5 גרגירי פלפל אנגלי

3 עלי דפנה

4-5 כוסות ציר בקר

אופן ההכנה

בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים בו את קוביות הבשר היטב מכל הצדדים.

מוסיפים את התבלינים ומטגנים אותם היטב שיוציאו את כל הארומה שבהם.

מוסיפים את הירקות ומערבבים במשך מספר דקות.

מוסיפים את ציר הבקר, או מים רותחים עם מעט אבקת מרק.

מכסים מבשלים על אש בינונית במשך שעה או עד שהבשר והירקות רכים.

טוחנים את המרק מעט שכל הירקות יהיו שבורים, אך הבשר שלם.

mpinto166@gmail.com

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
1. אפשר כוסברה טריה במקום יבשה? 2. אפשר לעשות עם בשר אסדו? 3. ציר בשר - הכוונה לבשל את הבשר לפני הכנת המרק בתוך סיר עם מים ולהשתמש מהמים האלו להכנת המרק ? תודה מראש ,
אביבית
1
תודה רבה.
אסתר ח
אולי גם יעניין אותך
בשר