כיכר השבת

תוך 10 דקות: מתכון לפיצה טעימה במחבת

כן, לא התבלבלתם, זוהי פיצה רגילה לחלוטין שבמקום בתנור, אופים אותה במחבת: מתכון פשוט להכנת פיצה במחבת תוך 10 דקות, טעימה, ביתית ומפנקת במיוחד (מתכונים, אוכל)

| 18 |
פיצה טעימה במחבת תוך 10 דקות
פיצה טעימה במחבת תוך 10 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 16 גרם שמרים טריים (שליש שקית)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים פושרים + 2 כפות
  • 1/2 כפית מלח
  • לרוטב העגבניות:
  • 5 עגבניות בשלות
  • 1 שן שום
  • 1/3 כוס אורגנו או עלי בזיליקום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • גבינה צהובה
  • תוספות: זיתים, פטריות פרוסות, עגבנייה קצוצה, טבעות בצל

אופן הכנת פיצה במחבת:

רגע לפני: כן, לא התבלבלתם, זוהי פיצה רגילה לחלוטין שבמקום בתנור, אופים אותה במחבת: מתכון פשוט להכנת פיצה במחבת תוך 10 דקות, טעימה, ביתית ומפנקת במיוחד. תוכלו להכין רוטב עגבניות או פשוט לבחור בקטשופ.

מתכון ל-2 פיצות בקוטר בינוני.

• הכנת רוטב עגבניות מהיר: חותכים לקוביות את העגבניות וכותשים את השום. מחממים את השמן במחבת עבה ומטגנים בו קלות את השום. מוסיפים את העגבניות ומרתיחים על אש גבוהה במשך 5 דקות. מוסיפים את הבזיליקום/אורגנו, מתבלים במלח ומבשלים יחד על אש בינונית במשך 10 דקות.

מכינים מראש את כל התוספות, לבחירתכם: זיתים שלמים/קצוצים, פטריות פרוסות, עגבנייה קצוצה, טבעות בצל.

מעבדים בקערה את הקמח, השמרים, שמן הזית, המים הפושרים והמלח עד לקבלת בצק רך ונוח לעיבוד.

מתפיחים את הבצק במשך 30 דקות.

מרדדים את הבצק לעלה בגודל שמתאים לקוטר המחבת.

רגע האיחוד: מחממים את המחבת עם מעט שמן, ולפני שהמחבת מתחממת מאוד מניחים עליה את הבצק, עליו מורחים את רוטב העגבניות, מפזרים מעל את התוספות ועליהן את הגבינה הצהובה. מכסים את המחבת ונותנים לפיצה "להיאפות" עד שהגבינה הצהובה נמסה.

הכנתם? ספרו לנ איך יצא!

18 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
תודה על המתכונים הם נהדרים.. נמאס כבר מהתגובות המעצבנות של אנשים.. תפרגנו קצת השמיים לא יפלו.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פשוט הוצאת לי המילים מהפה [;
9
למשהיא כמוני שגרה בחול לכמה חודשים ואין לי תנור חלבי המרשם הזה ממש מוצלח! תודה
8
איך 10 דקות הכנה אם רק ההתפחה לוקחת חצי שעה????
רואים שאת לא קוראת מתכונים מקצועית כשאומרים 10 דקות תמיד גם בספרים יוקרתיים הכוונה זה זמן שזה דורש ממך לא לא זמן כולל
אבל למה טמבלית? יש בטויים קצת יותר עדינים!

הצגת כל התגובות

7
מומלץ לעשות אותה דקה יוצא 3 פיצות במחבת 24 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
6
רק באמת לקח הרבה יותר זמן מ-10 דקות. אבל היה שווה :)
5
נשמע טוב אנסה
4
מקוה שזה היה טעים
3
זמן ויותר טעים
2
זה נראה מאד טעים
1
זה נראה מאד טעים
פיצות