זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 280 גרם בצק פיצה מקורר
- 1 כוס ממרח חומוס
- ½1 כוסות פלפל חריף פרוס
- 1 כוס פרחי ברוקולי, קצוצים
- 1/2 כוס פרוסות בצל סגול
- 1/4 כוס גרגרי חומוס משימורים, שטופים ומסוננים
- 2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מרדדים את בצק הפיצה ומניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה. מורחים שכבה דקה של חומוס על הבצק. מסדרים מעל החומוס את הפלפל, הברוקולי, הבצל וגרגרי החומוס ומעליהם את הגבינה המגוררת.
2. אופים עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה במרכז, 10-15 דקות. פורסים ומגישים.