כיכר השבת

תחתיות ארטישוק במילוי בשר אסאדו

מנה חגיגית ויפה שתפאר לכם את שולחן השבת: מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו עסיסי ומלא טעם משהות ארוכה על האש שעושה לו רק טוב (מתכונים, אוכל)

| 8 | כיכר השבת |
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג בשר אסאדו
  • 500 גרם תחתיות ארטישוק קפואות
  • 1 כוס קמח
  • 5 כפות שמן
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 10 בצלצלי שאלוט
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו:

רגע לפני: מנה חגיגית ויפה שתפאר לכם את שולחן השבת: מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו עסיסי ומלא טעם משהות ארוכה על האש שעושה לו רק טוב.

• מפשירים את תחתיות הארטישוק.

• שמים את הקמח בצלחת ומקמחים את חלקי הבשר.

• מחממים את השמן ובסיר רחב מטגנים בו את החלקי הבשר עד להזהבה. מעבירים את הבשר לצלחת.

• מכניסים לתוך הסיר החם את הבצלים ושיני השום בשלמותם ומטגנים עד הזהבה קלה.

• מוסיפים את הבשר חזרה לסיר, יוצקים מעל את רוטב הסויה והיין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מעל מניחים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש, ומבשלים במשך 3 שעות עד שהבשר רך.

אופן ההגשה: על צלחת הגשה מניחים נתח אסאדו, מספר תחתיות ארטישוק ויוצקים מעל רוטב חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
הוא פחות שומני, אסאדו נותן לזה טעם יוקרתי.
אלימלך
6
.
מלכי
5
מתכון מושלם, מנסיון.
אפרת

הצגת כל התגובות

4
זה והמתכון ביחד מושלם
יענקל
3
זהו תבשלי אסדו ותחתיות ארטישוק
ינון
ומכניסים לתוך תחתיות הארטישוק
מרוקאי.
2
כבוד למתכון.
ארמונד
1
מלך הירקות הטעם הנדיר של הארטישוק נטעם רק בשבת. כל כך התגעגעתי לארטישוק של מרוקו בילדותי.
אלקיים
אולי גם יעניין אותך
שבתות וחגים