רב שימוש

לימון כבוש בעשר דקות: החזיקו במקרר למגוון מטרות   

מכירות את הנשים שפותחות את המקרר ותוך דקה יש להם תבשיל או סלט עשיר?- הסוד שלהן הוא הכנה מוקדמת של 'בסיס האוכל'- והנה בסיס לימון, הטעים כממרח או מתבל לסלטים ותבשילים- הכינו ופשוט שלפו לפי העניין (אוכל ומתכונים).

|
3
| כיכר השבת |
לימון כבוש (צילום: ורד כהן)

מצרכים

8 לימונים
כף מלח
2 כפות אריסה מתוקה או חריפה

מים לבישול

אופן ההכנה

נבשל לימונים למשך 8 דקות, נוציא את הלימונים מהמים, נחתוך לחצי כל לימון ונפרוס לפרוסות.

נשים בקערה את הלימונים המלח והאריסה ונערבב.

נכניס לצנצנת ונשמור במקרר.

ניתן להשתמש בתור ממרח או כתיבול לתבשילים וסלטים.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אנחנו מכינים את זה ללא הבישול, עם מלח גס ומוסיפים קצת שמן מעדן
1
לפני כמה שנים משגיח כשרות של בד"ץ העידה החרדית אמר לי שמרססים פירות הדר נגד חרקים למיניהם, עם חומר לא כשר, ואי אפשר להוריד אותו אפילו בשיפשוף. עד שיתברר שלא מרססים עם אותו חומר, א"א להשתמש בקליפה.
וואווווו תודה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות