![הפשטידה שתכבוש את ליבם של כל הסועדים: קלה להכנה, ומתאימה לכל אירוע](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2024/11/07/d8c2c0d0-9cf4-11ef-8fd7-fb4f264f7d35__h648_w1152.gif)
![הפשטידה שתכבוש את ליבם של כל הסועדים: קלה להכנה, ומתאימה לכל אירוע](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2024/11/07/d8c2c0d0-9cf4-11ef-8fd7-fb4f264f7d35__h648_w1152.gif)
מנות/יחידות2
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
לפשטידה
- קפ' אננס משימורים (560 גר') בלי מים 1 יחידות
- ביצים 6 יחידות
- חב' אבקת אפייה 1 יחידות
- קמח 0.75 כוס
- סוכר 1 כוס
- חב' סוכר וניל 2 יחידות
לציפוי
- מלית אוכמניות 4 כף
- מים 2 כף
אופן ההכנה
- הכנת הפשטידה סננו את המים מקופסת האננס, רסקו במעבד מזון, הוסיפו ביצים למעבד מזון והקציפו יחד עם האננס, הוסיפו את שאר המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. שמנו קלות 2 תבניות אינגליש קייק, שפכו את העיסה לתוכן ואפו בחום בינוני (180 מעלות), למשך כחצי שעה, עד לקבלת גוון חום. צננו את הפשטידות.
- לציפוי דללו את מלית האוכמניות עם המים ומרחו באחידות על הפשטידות. מומלץ למרוח רק לפני ההגשה. בתאבון!