סועדים10
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
ירקות
- חבילת חסה 1 יחידות
- בטטה בינוני 1 יחידות
- עגבניות שרי 1 כוס
- פרחי ברוקולי קפוא 2 כוס
- חומוס משימורים 0.5 כוס
- שמן זית 0.5 כוס
- מלח 0.5 כפית
- קורט פלפל 1 יחידות
- שום כתוש 1 כפית
רוטב
- שמן 0.75 כוס
- מים 0.5 כוס
- סוכר 4 כף
- מלח 1 כפית
- מיונז 1 כף
- חרדל 1 כפית
- רוטב סויה 1 כף
- פלפל שחור 0.75 כפית
- אבקת שום 1 כף
אופן ההכנה
- הכנת הירקות רפדו תבנית בנייר אפייה, חצו לשתיים את השרי והניחו בתבנית, באותו התבנית הניחו את גרגירי החומוס ופרחי הברוקולי (ניתן לפרק אותם לחתיכות קטנות). חתכו קוביות בטטה והניחו בתבנית נפרדת. ערבבו את השמן, השום, המלח והפלפל ושפכו על הירקות. אפו בחום בינוני. את הברוקולי, החומוס והשרי הוציאו לאחר רבע שעה של אפייה. את הבטטה הוציאו לאחר ריכוך (כחצי שעה).
- רוטב והרכבה אחדו את מרכיבי הרוטב וערבבו בבלנדר. חתכו חסה. אחדו את כל המרכיבים בקערת הגשה והגישו. בתאבון!