סועדים7
זמן הכנה225 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים
- 2 קילו בשר לחי /שריר 8
- 5 תפו"א גודל בינוני
- 2 בצל קצוץ
- 2 כוסות שעועית לבנה (להשרות במים למשך לילה)
- 1 כוס גריסי פנינה
- ¾ כוס שמן קנולה
- חצי כוס סוכר חום
- 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
- חצי כפית פפריקה חריפה (אופנציונלי)
- 1 וחצי כפות מלח
- 2 וחצי כפות אבקת מרק עוף/בשר
- 1 וחצי כפות פלפל שחור טחון
- 1 כף שום גבישי
אופן הכנה
1. טגנו את הבצל עם השמן.
2. הוסיפו את הסוכר וקרמלו למשך כ-3 דקות על אש גבוהה.
3. הוסיפו את התבלינים וערבבו.
4. הוסיפו את הבשר, התפו"א והשעועית, ערבבו והוסיפו מים עד גובה התכולה.
5. ערבבו חזק וכשהמים רותחים הוסיפו את הגריסים וערבבו שוב.
6. בשלו למשך חצי שעה על חום גבוה.
7. הורידו את גובה הלהבה ובשלו על אש נמוכה למשך 3 שעות.
8. העבירו לפלטה עד לזמן הסעודה.
בתאבון!
אהבתם את המתכון? הגיבו
לפרטים והזמנות- השף שאול שפר: shaulchef@gmail.com