כיכר השבת

פסח תשפ"א 2021

ריבת בצל מתקתקה שמתחברת לכל מנה

כן, ריבת הבצל הזו כל כך חברותית שהיא תלווה בשמחה רבה סטייקים, כבדי עוף, פירה, ירקות צלויים ואפילו גבינות ומנות חלביות - מוזמנים לספר לנו בתגובות עם מי שידכתם אותה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ריבת בצל
ריבת בצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 12 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 1 כוס סוכר
  • קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצלים. מטגנים תוך ערבוב מתמיד, עד שהנפח של הבצלים יורד לחצי והם מתרככים.

2. מוסיפים למחבת את כוס הסוכר, מתבלים במעט פלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה ונותנים לבצלים להתבשל עד שהם מקבלים מרקם ריבתי זהוב.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח