כיכר השבת

פסח עם השפית

ממרח אבוקדו ובצל סגול מרענן

ממרח גמיש שמתאים כתוספת בשולחן החג או לארוחת בוקר מפנקת בחול המועד (מתכונים לפסח, אוכל)

| כיכר השבת |
ממרח אבוקדו ובצל סגול
ממרח אבוקדו ובצל סגול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 אבוקדו בשלים, חתוכים לרבעים
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק (עדיף במעבד מזון)
  • 2 לימונים, סחוטים היטב
  • מלח
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מיונז

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את האבוקדו עם שאר המרכיבים, מלבד הבצל הסגול, עד לקבלת מרקם משחתי.

2. מעבירים את ממרח האבוקדו לקערה ומערבבים פנימה את הבצל הסגול.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח