כיכר השבת

פסח עם השפית

מתכון לסלט סגול: כרוב, סלק, חמוציות ברוטב מתקתק

השפית מורן פינטו עם סלט יפהפה שאפשר להגיש עם כל מנה בפסח (מתכונים לפסח, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
סלט סגול שהולך עם הכל
סלט סגול שהולך עם הכל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ
  • 2 סלקים, מבושלים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הכרוב, הסלק והחמוציות.

2. בבקבוק קטן מערבבים היטב את שמן האגוזים, מלח, פלפל שחור וסוכר עד לקבלת רוטב אחיד.

3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים מעל את האגוזים השבורים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
הכנתי בפסח כולם אהבו אז הכנתי שוב ממש טעים ובריא לא הוספתי סוכר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוספות לפסח