
ככה זה מתחיל. סלט סלק חי עם עלי רוקט ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 סלקים גדולים לא מבושלים
- 1 כוס אגוזי מלך קלויים
- חופן עלי רוקט
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1 כף סוכר חום
- 3 כפות חומץ
- 3 כפות שמן זית
אופן הכנת סלט סלק חי:
1. מניחים בקערת סלט את עלי הרוקט, שטופים ונקיים.
2. מקלפים וחותכים את הסלקים לגפרורים או פרוסות דקות, מניחים על עלי הרוקט ועליהם מפזרים את האגוזים.
3. בכלי קטן מערבבים היטב את החומץ, השמן, הסוכר, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד, ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.