תבשיל עוף (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות4
זמן הכנה75 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- ירכיים של עוף 5 יחידות
- תפו"א חתוך לקוביות גדולות 5 יחידות
- בצל קצוץ 1 יחידות
- שיני שום קצוצות 3 יחידות
- מלח 1 כף
- אבקת קארי 1 כף
- עלי דפנה 1 יחידות
- שמן לתחתית הסיר 1 יחידות
- מים לכיסוי 1 יחידות
צלו את העוף בסיר עם מעט שמן מכל הכוונים עד להשחמה קלה והוציאו מהסיר.
באותו השמן שנותר בסיר- טגנו את הבצל לשלוש דקות והוסיפו את השום והתבלינים. ערבבו.
הוסיפו את התפו״א, ערבבו וכסו במים רותחים.
הוסיפו העוף מעל, הרתיחו וכסו את הסיר.
הנמיכו את האש ובשלו על להבה בינונית למשך שעה, עד לריכוך וקבלת רוטב סמיך.
בתיאבון!
הצגת כל התגובות