חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

לכבוד ט"ו בשבט הבאנו לכם מתכון קליל וטעים לעוף מתקתק שישלב לכם את ארוחת הצהריים עם הפרות המתוקים של ט"ו בשבט. בתאבון! (אוכל ומתכונים).

|
2
| כיכר השבת |
עוף מתקתק עם אננס (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות10
זמן הכנה140 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • שוקיים עוף 12 יחידות
  • אננס בשימורים 1 יחידות
  • בצל פרוס 1 יחידות
  • פלפל חריף/ גמבה 1 יחידות
  • רוטב אסיאתי 0.75 כוס
  • רוטב מקופסת השימורים של האננס 0.5 כוס
  • מלח לפי הטעם 1 יחידות
  • פלפל לפי הטעם 1 יחידות

הוראות הכנה:

הניחו בקערה את חתיכות העוף. ופזרו מעל מלח ופלפל.

פזרו מעל את האננס הבצל והפלפל החריף, הרוטב ומיץ האננס וערבבו היטב.

כסו את התבנית והכניסו לתנור על 180 מעלות למשך שעה ועוד חצי שעה ללא כיסוי והוציאו מהתנור.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
זה לא פירות האילן
1
מה זה רוטב אסייתי? אפשר לפרט? טרייאקי, סויה!!
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות