זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8-10 ירכי עוף קטנות
- ½1 כפיות מלח גס
- 3/4 כפית פפריקה מעושנת
- 1/4 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים מעליו את העוף כשהעור כלפי מטה. מערבבים את התבלינים יחד בקערה קטנה ואז מפזרים חצי מהם על העוף. הופכים את העוף, מזלפים את השמן ומפזרים על העור את שאר התבלינים.
2. מכניסים למרכז התנור וצולים כ-50 דקות או עד שהעור נהיה פריך ומזהיב והעוף מבושל דיו. נותנים לו לנוח 10 דקות טרם ההגשה.