זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 חזות עוף, ללא עצמות
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 1 כף רוזמרין טרי, קצוץ דק
- 3 כפיות שום כתוש
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1-2 כפות שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, למעט העוף והשמן לטיגון. משרים את חזה העוף במרינדה, 10-15 דקות.
2. מחממים 1-2 כפות שמן במחבת גדולה, על אש גבוהה. מוסיפים פנימה את חזה העוף עם המרינדה וצורבים על צד אחד במשך 2 דקות. הופכים ומכסים. מנמיכים את האש לבינונית. ממשיכים לבשל במשך 10 דקות ומגישים.