רכיבים
- 3 כרעי עוף 'וול דאן', מחולקים למשולשים ושוקיים
- 2 בצלים, פרוסים לחצאי טבעות
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
- 5-7 שיני שום
- 1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות
- 5 עגבניות, חתוכות לקוביות
- 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
- 1 פלפל חריף, פרוס (לא חובה)
- 100 גרם רסק עגבניות מהול ב-1/2 כוס מים
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף מהולה ב-1 כוס מים (לא חובה)
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר נמוך ורחב על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את העופות וצורבים אותם היטב משני הצדדים.
3. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, מטגנים הכל יחד במשך 2 דקות ואז מוסיפים את כל הירקות ומכסים במים עד שהעופות מכוסים.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שהעופות והירקות מבושלים היטב - ומדי פעם מערבבים. טועמים ומשפרים טעמים, אם צריך.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!