כיכר השבת

15 דקות עבודה

מתכון לעוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות - וול דאן

ארוחה קלאסית שכל אחד צריך לדעת להכין: חותכים את הירקות לקוביות גדולות, מפזרים אותן בשכבה אחת בתבנית, מסדרים מעל את העופות וזזים לשנ"צ של שעה וחצי. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות
עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 שוקי עוף מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 4 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1 בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 3 עגבניות, חתוכות לרבעים
  • 1 בצל סגול גדול, חתוך גס
  • 3-4 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סילאן גריל
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית תערובת מזרחית לגריל
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את כל הירקות בשכבה אחת.

2. מסדרים מעל הירקות את שוקי העוף.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את התבלינים עם השמן והסילאן ויוצקים על העופות והירקות באופן שווה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב רגיל (פס עליון ותחתון) במשך שעה וחצי.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
היי נראה מדהים, הסילאן מחליף כאן בעצם את הרטבים של הסויה/טיראקי משהו בריא יותר?
זה נותן מתיקות מעודנת לעוף ולתפוא והוא גם יותר בריא
4
היי ניראה ממש טוב!!! מה אפשר לשים במקום הסילאן?
3
נראה טוב!!
תודה רבה

הצגת כל התגובות

2
הכנתי והתפוחי אדמה יצאו קשים לא כדאי להרתיח לפני האפיה בתנור? .
התנור לא היה חם מספיק כנראה
1
עדיף להכניס הבטטה ל5 דקות במיקרו ואז להכניסה שלמה לתנור.הרבה יותר עסיסי וטעים
עוף