רכיבים
- 6 שוקי עוף מרשת קצביות 'וול דאן'
- 4 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
- 1 בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
- 3 עגבניות, חתוכות לרבעים
- 1 בצל סגול גדול, חתוך גס
- 3-4 כפות שמן
- 3 כפות רוטב סילאן גריל
- 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
- 1 כפית תערובת מזרחית לגריל
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1 כף שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את כל הירקות בשכבה אחת.
2. מסדרים מעל הירקות את שוקי העוף.
3. בכלי קטן, מערבבים היטב את התבלינים עם השמן והסילאן ויוצקים על העופות והירקות באופן שווה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב רגיל (פס עליון ותחתון) במשך שעה וחצי.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!
הצגת כל התגובות