כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לעוף אפוי עם תפוחי אדמה ונקניקיות צ'וריסו

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: מסדרים הכל בתבנית אחת, שולחים לתנור ונהנים ממנה מושלמת במינימום עבודה. מתכון לעוף אפוי עם נקניקיות צ'וריסו ותפוחי אדמה בסגנון ספרדי (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
עוף אפוי עם תפוחי אדמה ונקניקיות צ'וריסו
עוף אפוי עם תפוחי אדמה ונקניקיות צ'וריסו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 חלקי עוף - שוקיים ומשולשים
  • 2 כוסות פרוסות נקניקיות צ'וריסו (ניתן להחליף בכל נקניק אהוב אחר)
  • 450 גרם תפוחי אדמה, חתוכים בכל דרך שתרצו
  • 1 בצל סגול, חתוך בצורה גסה
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • גרידת קליפה מ-2 תפוזים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומסדרים הכל בתבנית.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 45 דקות, או עד שהעופות מבושלים היטב.

ניתן לשמור בכלי אטום במקרר במשך 2-3 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף