כיכר השבת

ארוחה ל-6 סועדים

מתפצפץ בפה: מתכון לחזה עוף בציפוי קראנצ'י

כיף להכין וכיף עוד יותר לאכול: מתכון לשניצלים קראנצ'ים, מתפצפצים בפה. הבונוס: זמן איכות עם הילדים שייהנו לרסק את הקרקרים לציפוי • 10 דקות עבודה ולמחבת (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מתפצפץ בפה. שניצל קראנצ'י מנצח
מתפצפץ בפה. שניצל קראנצ'י מנצח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 נתחי חזה עוף
  • 30 קרקרים מלוחים קטנים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות פתיתי תפוחי אדמה יבשים
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות שמן לטיגון

אופן הכנת שניצל קראנצ'י מנצח:

רגע לפני: כיף להכין וכיף עוד יותר לאכול: מתכון לשניצלים קראנצ'ים, מתפצפצים בפה. הבונוס: זמן איכות עם הילדים שייהנו לרסק את הקרקרים לציפוי. 10 דקות עבודה ולמחבת.

• העבירו את הקרקרים לשקית ניילון וקשרו היטב. בעזרת פטיש שניצלים, רסקו את הקרקרים לפירורים גסים.

• העבירו את פירורי הקרקרים לקערה, וערבבו היטב עם הקמח, פתיתי תפוחי האדמה, הפלפל והמלח.

• מחממים את השמן במחבת עם שוליים גבוהים.

• טורפים את הביצה בקערה, טובלים בה את נתחי העוף ולאחר מכן מצפים בתערובת הפירורים.

• מורידים בזהירות את השניצלים לשמן החם, ומטגנים כל נתח, עד לקבלת גוון זהוב-שחום יפה משני הצדדים.

הגשה: לשדרוג המנה, הגישו את השניצלים כמנות אישיות בתוך ג'בטה מקמח מלא. בחרו מפה בהירה וכלים בגוון רך ואילו המפיות יהיו בצבע עז כמו בורדו, סגול או כחול רויאל, מה שידגיש את הגוון היפה של השניצלים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף