אין כמו מרק פטריות בחורף (צילום: shutterstock)
מתכון למרק פטריות טריות
• 2-3 בצלים פרוסים לטבעות דקות
• 250 גר' פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרבעים
• 1/4 כפית אגוז מוסקט
• 2 כפות קמח
• 100 גר' חמאה
•1 שמנת מתוקה
• 2 כוסות חלב
• פלפל לבן
• מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
• בסיר עמוק ממיסים את החמאה ומטגנים בה את הבצלים.
• מוסיפים את 2 כפות הקמח לרביכה ומיד את החלב והשמנת,מערבבים היטב שלא ישארו גושים של קמח.
• מוסיפים את הפיטריות.
• מתבלים באגוז מוסקט מלח ופלפל
• מבשלים כשעה בחום בינוני.
ניתן לפזר בהגשה גבינת פרמז'ן מגורדת ולצד לחם כפרי.
הצגת כל התגובות