סועדים15
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- קישוא בינוני 9 יחידות
- בצל גדול 2 יחידות
- שורש סלרי 1 יחידות
- קולרבי 1 יחידות
- תפו"א 1 יחידות
- חמאת שקדים 2 כף
- פלפל שחור 0.25 כפית
- מלח 1 כף
אופן ההכנה
- הרתיחו שמן בסיר, אדו את הבצל, הוסיפו את שאר הירקות ואדו 10 דקות נוספות, הוסיפו כ-2 ליטר מים ותבלינים, בשלו עד לריכוך (כ-חצי שעה), מעכו את הירקות בבלנדר, הוסיפו חמאת שקדים. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. בתאבון!