מנות/יחידות4
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- חב' קוסקוס (350 גר') 1 יחידות
- בצל קטן 1 יחידות
- בטטה בינונית 1 יחידות
- חמוציות 0.5 כוס
- משמשים מיובשים 5 יחידות
- צנוברים קלויים 0.25 כוס
- שקדים מולבנים- גפרורים קלויים 2 כף
- קלחי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד) 2 יחידות
- פטרוזיליה קצוצה 1 כפית
- מלח 0.5 כפית
- פלפל שחור 0.25 כפית
- שמן זית 3 כף
אופן ההכנה:
רפדו תבנית בנייר אפייה, חתכו את הבטטה לקוביות והניחו בתבנית, טפטפו עליהם מעט שמן וזרו עליהם קצת מלח, אפו למשך 10 דקות על 200 מעלות עם כיסוי של נייר אלומיניום. הסירו את הכיסוי ואפו למשך 10 דקות נוספות.
קצצו את הבצל וטגנו אותו במחבת.
חתכו את הבצל הירוק לטבעות קטנות- ללא הגבעול הלבן.
הכינו את הקוסקוס לפי הוראות הכנה הרשומות על האריזה.
הוסיפו את שאר המרכיבים לקוסקוס וערבבו.
בתאבון!