במיוחד לחורף

מאירופה באהבה: מרק כרובית צרפתי מושלם

בדיוק לערבי החורף הקרים, קבלו את המתכון למרק צרפתי מהביל בניחוח אירופאי שלא תפסיקו להכין • הכנה קלה ומהירה והתוצאה: וואו! • המתכון בפנים (מתכון)

|
14
| כיכר השבת |
מרק כרובית צרפתי שלא תרצו לפספס (צילום: שף אלי אבן צור)
סועדים6
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • ראש כרובית (שקית קפואה) 1 יחידות
  • גזר 1 יחידות
  • קישוא 1 יחידות
  • תפו"א 1 יחידות
  • בצל 1 יחידות
  • עלי בזיליקום 1 צרור
  • יין לבן 2 כוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם 0 יחידות

אופן ההכנה

  1. שלבי ההכנה מטגנים עם מעט שמן את הבצל ואחר כך את כל השאר הירקות עד שיקבלו צבע חרוך. לאחר מכן מוסיפים את היין והמים עד שהם מכסים את הציר. מוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל ומבשלים במשך 40 דק על אש נמוכה
  2. לפני ההגשה מרסקים היטב בבלנדר ומסננים

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

14 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
ניסיתי, אחד הטעימים ! 👏🏼
רפאל
12
תן עוד מרקים יצא פצצה...
רפאל ביברפלד
11
מה אפשר במקום יין לבן
דפנה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות