סועדים6
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- ראש כרובית (שקית קפואה) 1 יחידות
- גזר 1 יחידות
- קישוא 1 יחידות
- תפו"א 1 יחידות
- בצל 1 יחידות
- עלי בזיליקום 1 צרור
- יין לבן 2 כוס
- מלח ופלפל לפי הטעם 0 יחידות
אופן ההכנה
- שלבי ההכנה מטגנים עם מעט שמן את הבצל ואחר כך את כל השאר הירקות עד שיקבלו צבע חרוך. לאחר מכן מוסיפים את היין והמים עד שהם מכסים את הציר. מוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל ומבשלים במשך 40 דק על אש נמוכה
- לפני ההגשה מרסקים היטב בבלנדר ומסננים