
דניס בציפוי לבן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 דגי דניס שלמים נקיים
- 1 ראש חסה - עלים גדולים
- 1 ק״ג מלח גס
- 2 ענפי רוזמרין
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בתבנית שופכים 1/2 קילו מהמלח.
מעליו מניחים עלי חסה ומעליו את הדג, ומכסים מעליו בעוד עלי חסה.
מעל שופכים את החצי הנוסף של המלח.
מניחים את ענפי הרוזמרין ואופים כ-25 דקות.
בהגשה מורדים את שכבת המלח העליונה כולל עלה החסה, מוציאים את בשר הדג ומגישים.