כיכר השבת

משובח: דניס בציפוי לבן

את מנת הדג שתגישו בשולחן השבת הקרוב האורחים שלכם לא ישכחו: מורן פינטו מגישה מתכון לדג דניס בציפוי לבן, עם חסה ועלי רוזמרין. ההכנה קלה, הטעם נפלא (אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
דניס בציפוי לבן
דניס בציפוי לבן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 דגי דניס שלמים נקיים
  • 1 ראש חסה - עלים גדולים
  • 1 ק״ג מלח גס
  • 2 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בתבנית שופכים 1/2 קילו מהמלח.

מעליו מניחים עלי חסה ומעליו את הדג, ומכסים מעליו בעוד עלי חסה.

מעל שופכים את החצי הנוסף של המלח.

מניחים את ענפי הרוזמרין ואופים כ-25 דקות.

בהגשה מורדים את שכבת המלח העליונה כולל עלה החסה, מוציאים את בשר הדג ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
חלבי? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שרה
1
המלח נותן טעם חזק מאוד זה פשוט מושלם שימו לב שהדג לא נוגע במלח.
לאה
אולי גם יעניין אותך
שבתות וחגים