פסח כבר לגמרי כאן, אך מצבורי חמץ מעיקים עדיין ממלאים את הארונות - אין לכם מושג מה לעשות איתם ולזרוק זה ממש לא אופציה? בשביל זה אנחנו כאן!
מה צריך לעשות?
שולחים מייל ל: desk@kikar.co.il עם המוצר החמץ שנותר לכם ושמכם - ואנחנו נדאג לכם למתכונים נהדרים וקלים להכנה שיתפרסמו בכתבה הזו שתתעדכן במשך הימים הקרובים.
נשאר לי: בצק עלים
כדאי להכין: שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל - פינגר פוד קלאסי קטן ומשביע ב-4 מרכיבים בלבד.
>> למתכון שושני בצק עלים במילוי פסטרמה
נשאר לי: אפונה וגזר בקופסת שימורים
כדאי להכין: תבשיל עוף, אפונה וגזר ברוטב עגבניות אדום שכיף לנגב עם לחם טרי - ארוחה שלמה במינימום עבודה תוך חצי שעה.
>> למתכון תבשיל עוף אפונה וגזר
נשאר לי: חומוס בקופסת שימורים
כדאי להכין: סלט פלפלים קלויים וחומוס מתובל בנענע.
מרכיבים:
• 3 פלפלים ב-3 צבעים
• קופסת שימורי חומוס
• 10 עלי נענע
• 4 שיני שום
• 1/4 כוס שמן זית
• מיץ מלימון סחוט
• מלח גס
אופן ההכנה: קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים וחותכים לרצועות. מעבירים לקערת הגשה, מערבבים עם החומוס כשהוא מסונן היטב, קוצצים את עלי הנענע, כותשים את השום ומוסיפים לקערה. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח גס, מערבבים ומגישים.
נשאר לי: שיבולת שועל
כדאי להכין: עוגיות בריאות עם שיבולת שועל פריכות ומתוקות עם קמח מלא וסוכר חום. כשהעוגיות מזהיבות בתנור, זה הזמן שלכם להכין כוס קפה חם.
>> למתכון עוגיות בריאות מנצחות
נשאר לי: פירורי לחם
כדאי להכין: שניצלונים חמודים ופריכים שעוד לא נולד הילד שיגיד להם לא: אצבעות עוף קראנצ', אפויות ברוטב אדום פיקנטי שמגישים חם לצד אורז לבן.
>> למתכון שניצלונים פריכים אפויים ברוטב אדום פיקנטי
נשאר לי: פתיתים
כדאי להכין: לביבות פתיתים טעימות עם ירקות וגבינה שאפשר לטגן או לאפות. טעים!
>> למתכון לביבות פתיתים וירקות
נשאר לי: פסטה
כדאי להכין: וואו. כאן באמת יש מגוון אפשרויות אינסופי. הנה שלוש מוצלחות במיוחד שכולם יאהבו: