כיכר השבת

קריספי וטעים

ארוחה קלילה לתשעת הימים: פיש אנד צ'יפס

הנשנוש המושלם לאירוח או סתם ארוחת ערב שגרתית - פשוט להכין ולהגיש | אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פיש אנד צ'יפס | טריק לצ'יפס קריספי במיוחד (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
לחצו כאן

מצרכים

4 תפוחי אדמה גדולים עם קליפה אדומה, מקולפים וחתוכים לרצועות ארוכות

2 פילה מושט ללא עור

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית קארי

1 כוס מים

1 כוס קמח

פירורי לחם

שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

1. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 140 מעלות, מטגנים את רצועות תפוחי האדמה במשך 6 דקות, מוציאים למסננת שמונחת על קערה, מכסים ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

2. מחממים את השמן לחום של 180 מעלות ומטגנים שוב עד שהצ'יפס קריספי ומקבל גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים למסננת שמונחת על קערה.

3. במקביל, משרים את הדגים במלח או בלימון למספר דקות כדי לנטרל ריחות דומיננטיים, שוטפים היטב וחותכים אותם לרצועות דקות.

4. בקערה בינונית, טורפים היטב את המים, הקמח, הקארי, המלח והפלפל השחור, עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את רצועות הדג לבלילה ומצפים אותן מכל כיוון.

5. מעבירים את רצועות הדג לקערה עם פירורי לחם, מצפים אותן ומעבירים לטיגון בשמן עמוק שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה טובה. מוציאים למסננת עם הצ'יפס או לנייר סופג, ומגישים חם לצד מגוון רטבים ופלחי לימון לסחיטה מעל.

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
פורסם כאן כבר בעבר....
יוסי
3
נראה מצויין !!! מה עם המתכונים לרטבים?
אני
2
ניראה טיל 🚀🔥
יוס

הצגת כל התגובות

1
נראה מושלםם!
אני
אולי גם יעניין אותך
דגים