כיכר השבת
לרגל תשעת הימים

דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

בתשעת הימים הדג הופך למרכיב מרכזי בארוחת הצהריים. קבלו מתכון למושט פיקנטי במראה יוקרתי בתוספת הוראות הכנה.

|
2
| כיכר השבת |
(צילום: אוראל בראל)

דג ברוטב פסטו

מצרכים:

2 יחידות של פילה דג לבן

צרור עלי בזיליקום

2 כפות שמן זית

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח

2-3 שיני שום

2 כפות צנוברים

10-12 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

במכתש ועלי נכניס תחילה את הבזיליקום והשום ונכתוש היטב, נוסיף פנימה שמן זית, מלח, פלפל, וצנוברים ונערבב היטב. אפשרות נוספת היא לקצוץ היטב את הבזיליקום והשום. נסדר על גבי נייר אפייה את העגבניות שרי ומעליהם את הדג ונמרח בנדיבות את רוטב הפסטו. נאפה על חום של 170 מעלות לכ- 25-30 דקות.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
טעים
יחיאל פרידמן
1
דיייי אני רעבה 🤣 זה מגרהה תודה רבה!
אורית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות