(צילום: אוראל בראל)
דג ברוטב פסטו
מצרכים:
2 יחידות של פילה דג לבן
צרור עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
2-3 שיני שום
2 כפות צנוברים
10-12 עגבניות שרי
אופן ההכנה:
במכתש ועלי נכניס תחילה את הבזיליקום והשום ונכתוש היטב, נוסיף פנימה שמן זית, מלח, פלפל, וצנוברים ונערבב היטב. אפשרות נוספת היא לקצוץ היטב את הבזיליקום והשום. נסדר על גבי נייר אפייה את העגבניות שרי ומעליהם את הדג ונמרח בנדיבות את רוטב הפסטו. נאפה על חום של 170 מעלות לכ- 25-30 דקות.