כיכר השבת

מארחים בפסח

מתכון לקבב מושלם של 'וול דאן' - מדריך וידאו שלב אחר שלב

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קבב מושלם, עסיסי וטעים כל כך, הודות לבצל המטוגן ושומן הכבש שבעיסה, וטריק מעולה שיגרום לקבב להישאר יציב על השיפוד. רוצים להכין קבב? רק ככה. מארחים לפסח עם הבשר המעולה של 'וול דאן' (מתכונים לפסח, אוכל)

קבב על שיפוד וקציצות קבב
קבב על שיפוד וקציצות קבב (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג בשר טחון מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 100 גרם שומן כבש (יחס השומן המומלץ לקבב זה 10% ממשקל הבשר)
  • 1/2 חבילת כוסברה, קצוצה דק דק
  • 1 בצל סגול גדול, קצוץ דק דק
  • 1 כף שמן לטיגון הבצל
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה טובה. מתבלים בפלפל שחור ובהרט, מערבבים קלות ומטגנים במשך 1-2 דקות. מכבים את האש ומצננים את הבצל.

2. בקערה גדולה, מניחים את הבשר הטחון ושומן הכבש. מוסיפים את הכוסברה, הבצל המטוגן והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

לקציצות קבב:
3. מגלגלים מהעיסה קציצות עגולות מהודקות היטב, כדי שלא יתפרקו במהלך הצלייה.

לשיפודי קבב:
4. במרכז ריבוע גדול של ניילון נצמד, מניחים חופן נדיב מעיסת הבשר ומשטחים אותו למלבן ארוך. מניחים במרכזו שיפוד גדול, עוטפים אותו בעיסת הבשר ומהדקים היטב. מעבירים את השיפודים המוכנים למקרר למשך 3 שעות לפחות להתייצבות טובה.

אופן הצלייה:
5. מסירים את הניילון מהשיפודים ומסדרים את השיפודים והקציצות על רשת גריל לוהטת, על חום גבוה. רק לאחר שצד אחד של הקבב נצלה היטב, הופכים לצד השני, אחרת הקבב יתפרק.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
יש מתכון קבב לאשכנזים לפסח? (בלי תבלינים. בלי פטרוזיליה ..) תודה
5
נראה מעולה
תודה
4
לא מפסיק להפתיע!! אוראלל
תודה רבה

הצגת כל התגובות

3
ממש מתכון מדהים מזכיר לי במראה והטעם את השיפודים של ציון הקטן בג"ש על האש... מהמם ומתאים לימים האלה שעושים על האש
תודה רבה .כן זה במיוחד לימים האלה
2
מה שעושה את הרבה לטעים הוא לא התיבול יש שמספקים במלח פלפל ויותר פגז .איכות הבשר קובע .קשתית צלעות ואנטרקוט זה הסוד לא פחות שווה השווה ו30 אחוז שומן כבש לא פחות .זהו התיבול כיד היוצר
1
בצל טרי בריא יותר לטיבול מנטרל את השומן הלא בריא,
מנות עיקריות לפסח