רכיבים
- 500 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים מרשת קצביות 'וול דאן'
- 2 ביצים
- 300 גרם קמח מצה גס
- 1 כף רוטב טריאקי
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם טריאקי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את נתחי העוף, מערבבים אותם כך שיצופו היטב בתערובת, מכסים את הקערה ומניחים במקום מוצל וקריר להשרייה במשך שעה לפחות - כך יתקבל שניצל עסיסי ורך במיוחד מבפנים וטעמי הבלילה יספגו בו היטב.
2. מניחים קמח מצה בקערה גדולה ובמקביל מחממים בסיר רחב שמן לטיגון עמוק.
3. ביד אחת אוחזים בנתח שניצל, מניחים אותו בקערת קמח המצה, מצפים בנדיבות ועם האצבעות מהדקים את הציפוי לנתח ומשטחים קצת את הנתח. מסדרים בערימה את כל הנתחים המצופים.
4. מטגנים בקבוצות בשמן רותח במשך 1-2 דקות מכל צד עד להשחמה יפה ומוציאים לרשת או נייר סופג - ככל שהשניצל יגיר יותר שמן, הוא יהיה יותר פריך מבחוץ.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!