זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם חזה עוף שלוק ומפורק ביד
- 2 בצלים לבנים, פרוסים דק
- 1ראש בָּאק צ׳וֹי (כרוב סיני), פרוס דק
- 10 עלי קייל
- 1 גמבה גדולה, פרוסה לרצועות
- 6 שיני שום, פרוסות
- 3 ענפי סלרי
- 5 כפות שמן
- 15 בלינצ'ס פרוסים לרצועות דקות <a href="https://www.kikar.co.il/355690.html">(לחצו כאן למתכון)</a>
- 4 כפות רוטב דאק סוס (Duck Sauce)
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בווק או מחבת גדולה, מחממים את השמן ומקפיצים את כל הירקות יחד במשך 7-8 דקות. מוסיפים את העוף ומערבבים הכל יחד על אש גבוהה.
2. מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים, מוסיפים את רצועות הבלינצ'ס ומקפיצים הכל יחד היטב.
3. מוסיפים את הרוטב, מקפיצים יחד עד שהטעמים מתאחדים, מסירים מהאש ומגישים מיד, חם.