פסטה בסיר אחד- המטעמים של ורד (צילום: ורד כהן)
סועדים9
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- חבילת ספגטי 1 יחידות
- קופסא אפונה וגזר 1 יחידות
- בצל קצוץ 1 יחידות
- מלח 1 כף
- פלפל שחור 0.5 כף
- תבלין צ'ילי 1 כפית
- אבקת מרק עוף 1 כף
- קופסא רסק עגבניות 1 יחידות
- שמן לטיגון הבצל 1 יחידות
- מים 1.5 ליטר
אופן ההכנה
חממו בסיר שמן וטגנו בו בצל קצוץ.
הוסיפו את התבלינים וערבבו. הוסיפו את האפונה והגזר, ערבבו והוסיפו את הרסק, ערבבו והוסיפו את המים הרותחים.
כשהמים מבעבעים, הוסיפו את הספגטי, ערבבו וכסו את הסיר ובשלו על אש גבוהה למשך 9 דקות בערך.
פתחו את הסיר ואכלו
בתיאבון!
הצגת כל התגובות