מניפות תפו"א (צילום: ורד כהן)
מצרכים
6 תפו״א חצויים לאורכם
חצי כוס שמן
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מעושנת (אפשר רגילה)
כף גדושה תבלין טוסקה
2 שיפודים
הוראות הכנה:
חממו תנור על 200 מעלות.
חצו כל תפו"א לאורכו. הניחו שיפודים בצדדי תפוחי האדמה החצוי וחרצו חריצים לכל אורכו.
הניחו את תפוחי האדמה בתבנית תנור מצופה בנייר אפיה.
ערבבו בקערה את כל התבלינים עם השמן ומרחו על תפוחי האדמה.
הכניסו לתנור לכ-40 דקות להשחמה וריכוך.
בתיאבון!