סועדים20
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- רוביא 250 גרם
- שמן 2 כף
- סוכר 0.75 כוס
- מים 1 ליטר
- קורט מלח 1 יחידות
הוראות הכנה
השרו מראש למשך לילה את הרוביא במים, בררו היטב מתולעים.
השחימו בסיר כף סוכר עם 2 כפות שמן. כהשסוכר חום והשמן מבעבע הוסיפו את המים.
הוסיפו את הרוביא. וודאו שהמים מכסים את הרוביא- לא מעבר לכך. בשלו כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה- עד לריכוך. סננו את המים, הוסיפו קורט מלח ואת יתר הסוכר. המיסו את הסוכר והורידו מהאש.
בתאבון!
מתכונים נוספים מסימני ראש השנה