רכיבים
- חבילת עלי סיגר
- 300 גרם פרגיות 'וול דאן'
- 300 גרם כבדי עוף צלויים 'וול דאן'
- 200 גרם לבבות עוף 'וול דאן'
- 1 כפית מלח ופלפל גס לצלייה 'וול דאן'
- 3 בצלים, קצוצים דק דק
- 2 כפות שמן
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה פפריקה חריפה או מתוקה
- 1 כפית שטוחה כמון
- 1/2 כפית סוכר חום
- 1/2 כוס קמח
- 1/2 כוס מים
- שמן עמוק לטיגון הסיגרים
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. נועצים על שיפודים את הפרגיות, הכבדים והלבבות, מתבלים במלח ופלפל גס וצולים בגריל עד להשחמה יפה משני הצדדים.
2. קוצצים דק דק את הפרגיות, הכבדים והלבבות.
3. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים, נותנים להם "להיפתח" במשך 30 שניות ואז מוסיפים את תערובת העופות הקצוצים. מטגנים הכל יחד במשך 3-5 דקות ומסירים מהאש.
4. בקערה בינונית, מערבבים היטב את הקמח והמים. פותחים עלה סיגר, מברישים בתערובת חצי משולי הסיגר. מניחים מהמלית במרכז התחתון של כל עלה סיגר (בצד שבו לא הוברשו השוליים). מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים כלפי מעלה. מהדקים היטב ומטגנים את הסיגרים בשמן עמוק וחם עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה מכל הצדדים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!