לרגל חג השבועות, מציעה שטראוס מגוון של רביולי חלבי ופרווה לסעודת החג. סדרת הרביולי החלבית כוללת רביולי גבינה, ורביולי ייחודי במילוי גבינה המותאם לילדים. סדרת הרביולי הפרווה כוללת שני טעמים עשירים: רביולי בטטה וטורטליני פטריות.
סדרת הרביולי מתאימה לגיוון סעודות החג ומאפשרת הכנה קלה ופשוטה - תוך דקה תקבלו מנה טעימה ומפנקת שתותיר לכם טעם של עוד.
כשרות: בד"ץ שארית ישראל
משווק באריזות של 400 גרם
אלרגנים: רביולי גבינה וגבינה ילדים: מכיל: חיטה - גלוטן, ביצים וחלב. עלול להכיל: סויה ושומשום.
רביולי בטטה וטורטליני פטריות
מכיל: חיטה - גלוטן וביצים. עלול להכיל: חלב סויה ושומשום.
הוראות הכנה:
• להרתיח כ- 8 כוסות מים ל- 400 גרם פסטה.
• לרוקן את הפסטה למים הרותחים.
• לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
• מוצר קפוא - אין צורך להפשיר, יש להוסיף כדקת בישול.
הוראות הכנה לרטבים:
רוטב שמנת פטריות:
• במחבת כבדה, מזהיבים קלות בצל קלוף וקצוץ עם כף שמן זית.
• מוסיפים חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות דקות ומטגנים כ- 2 דקות.
• מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומבשלים מעל להבה בינונית כ- 5 דקות נוספות.
• מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט ומוזגים על הפסטה המוכנה.
רוטב עגבניות:
מערבבים בקערה:
• עגבניות טריות מגוררות בפומפייה (ללא הקליפה)
• מעט שמן זית כתית מעולה (אפשר גם מתובל באורגנו וטימין)
• מלח ופלפל
•מוזגים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומוסיפים גבינת פרמז‘ן או גבינה בולגרית מגוררת.
רוטב פסטו:
• טורפים בקערה מעט שמן זית כתית מעולה עם פסטו בזיליקום מוכן ומוזגים על הפסטה המוכנה.
בתאבון!