ימי החנוכה הם ימים של ארוחות משפחתיות ליד הנרות או ערבי לביבות מרובות משתתפים. יניב גור אריה, שף סלטי 'אחלה' - מותג הסלטים המוביל בישראל, מציע שני רעיונות לגיוון מאכלי החנוכה בשילוב הסלטים של אחלה, שישדרגו לכם את הארוחה בקלות וללא מאמץ.
סופגניית חומוס מלוחה
הכינו בצק פיצה או רכשו בצק מוכן לפיצה מבית מותג שמרית. צרו עיגולים בגודל הרצוי לכם ומלאו במרכז בחומוס של אחלה. לאחר המילוי הכניסו לטיגון בשמן עמוק עד להשחמה קלה ותקבלו סופגניית חומוס מלוחה ומקורית.
לביבות תפוח אדמה עם סלטי הירקות של אחלה
הכינו בלילת לביבות תפוח אדמה והוסיפו לבלילה אחד מסלטי אחלה, סלט חציל קלוי, סלט פלפל קלוי או סלט סלק - קצצו אותם מעט לפני ההוספה לבלילה. הכניסו לטיגון בשמן ותיהנו מלביבה מיוחדת ומקורית שתפתיע את כל שולחן הסועדים.
אחלה מאחל לכם חנוכה שמח ובתאבון!