זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס מים חמימים
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן
- מלח ופלפל
לבצק:
- 250 גרם כבדי עוף
- 1/2 נתח אוסובוקו מהמרק
- 1 בצל גדול
- מלח ופלפל
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצק: בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיביו, עד שנוצר בצק נוח וגמיש. מעבירים למקרר.
2. בינתיים מכינים את המלית: מטגנים את הבצל, מוסיפים פנימה את הכבדים וממשיכים בטיגון מספר דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
3. מעבירים את הכבדים והאוסובוקו לטחינה גסה ומניחים בצד.
4. מוציאים את הבצק מקירור, מרדדים דק וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס”מ. מניחים מעט מהמלית במרכז, סוגרים לצורת סהר ומהדקים את הקצוות.
5. מרתיחים מים בסיר ובעת הרתיחה מוסיפים פנימה את הקרעפלאך. מבשלים מספר דקות עד שהם צפים. מוציאים למסננת.