רכיבים
- 500 גרם חזה עוף פרוס לשניצל מרשת קצביות 'וול דאן'
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח
- 2 כוסות פירורי גריסיני לאקסטרה קראנצ'יות / פירורי לחם רגילים
- 1 כפית חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון עמוק
לפירה:
- 5-6 תפוחי אדמה, מקולפים
- צרור פטרוזיליה, קצוץ (לא חובה)
- 1-2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים.
2. מסננים את המים מהסיר, מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ושמן זית ומועכים לפירה.
3. בין 2 ניירות אפייה, משטחים דק דק את נתחי חזה העוף.
4. מניחים מהפירה על נתח חזה עוף, מכסים עם נתח נוסף ומצפים היטב בקמח.
5. טורפים את הביצים עם החרדל, מלח ופלפל שחור, טובלים בהם את השניצל הממולא, מצפים היטב בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק וחם במשך 1-2 דקות מכל צד, עד לקבלת גוון זהוב-שחום יפה.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!
הצגת כל התגובות