זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1-1.5 חבילת ספגטי, מבושל לפי ההוראות שעל האריזה ומסונן
- 2 בצלים לבנים, קצוצים
- 7 ענפי סלרי (ללא העלים), קצוצים
- שמן
- מלח ופלפל שחור
- 1 כף תבלין טוסקנה
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, מחממים שמן ומטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות. מוסיפים את הסלרי ומטגנים תוך ערבוב במשך 3 דקות.
2. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים תוך ערבוב עד שהעוף מקבל גוון לבן, אך עוד נותר בו מעט ורוד והוא לא יבש.
3. מתבלים במלח, פלפל שחור ותבלין טוסקנה, מערבבים, יוצקים על הכל את רוטב הצ'ילי ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הספגטי המבושל והמסונן לסיר, מערבבים יחד הכל (בשלב זה ניתן להוסיף שבבי צ'ילי גרוס) ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.