כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לשניצלונים פריכים בתנור ומטבל חרדל ודבש

מתכון לשניצלונים פריכים בתנור, רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ ומטבל חרדל ודבש נהדר • מתכון מעולה לבשלנים מתחילים שרוצים להשוויץ בארוחה בלי להתאמץ (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
שניצלונים פריכים בתנור
שניצלונים פריכים בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף שלמים
  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 4 כפות שמן
  • מלח
  • שומשום לציפוי
  • למטבל:
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות חוומץ
  • קורט מלח

אופן הכנת שניצלונים פריכים ומטבל:

רגע לפני: אם אתם בשלנים מתחילים שרוצים להשוויץ בארוחה בלי להתאמץ, הנה מתכון לשניצלונים פריכים בתנור, רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ שמגישים עם מטבל חרדל ודבש נהדר.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• פורסים את חזות העוף לרצועות בעובי שווה.

• כדי שהשניצלונים יהיו מוכנים ביעילות וילכלכו כמה שפחות, מסדרים 2 צלחות לצד הכיריים:
- בצלחת אחת (מעט עמוקה) מערבבים את הביצים והחרדל.
- בצלחת שנייה מערבבים היטב את פירורי הלחם, השמן, השומשום ומעט מלח.

• מטבילים כל רצועת עוף בבלילת הביצים ומצפים משני הצדדים בתערובת פירורי הלחם.

• מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים עליה את רצועות העוף.

• מכניסים לאפייה במשך 15 דקות, והופכים באמצע. עד שהשניצלונים שחומים משני הצדדים.

• הכנת המטבל: מערבבים היטב את מרכיבי המטבל, עד לקבלת נוזל סמיך אחיד, ומגישים לצד השניצלונים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אני חייב להודות יצא טעים, מומלץ להשתמש במתכון.
עוף