כיכר השבת

באנו לשדרג

רוטב ראנץ' אמריקאי שתכינו שוב ושוב

האמריקאים מכורים אליו וכל בית קפה שמכבד את עצמו יגיש לכם אותו לצד כל מנה עוד לפני שתבקשו. הגיע הזמן לאמץ אותו גם אלינו. מתכון לרוטב ראנץ' אמריקאי עם אבוקדו וליים במרקם קרמי מענג שיכול לשמש גם כמטבל. תוכלו להכין אותו פרווה או חלבי ושתי הגרסאות מעולות (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
רוטב ראנץ' אמריקאי
רוטב ראנץ' אמריקאי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו, חצוי לשניים
  • 1/2 כוס רוויון / יוגורט / יוגורט סויה / שמנת צמחית
  • 1 פלפל ירוק חריף, חצוי לשניים, ללא זרעים
  • 1 ליים, סחוט היטב
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • מלח גס

אופן ההכנה:

מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק וקרמי. לקבלת מרקם דליל יותר, ניתן להוסיף 1 כף של רוויון / יוגורט / יוגורט סויה / מיץ ליים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
זה שתי דברים אחרים אומנם אותה משפחה אבל שתי סוגים שונים
תגובה לחיים
1
כאילו מה?? לא מתאים לכתוב לימון??? ליים הופך את המתכון ליותר וואו?
חיים
רטבים וממרחים