רוטב ראנץ' אמריקאי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1 אבוקדו, חצוי לשניים
- 1/2 כוס רוויון / יוגורט / יוגורט סויה / שמנת צמחית
- 1 פלפל ירוק חריף, חצוי לשניים, ללא זרעים
- 1 ליים, סחוט היטב
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית אבקת בצל
- מלח גס
אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק וקרמי. לקבלת מרקם דליל יותר, ניתן להוסיף 1 כף של רוויון / יוגורט / יוגורט סויה / מיץ ליים.